Edzéstípusok

KÖREDZÉS

Alapos bemelegítést követően 2 perces váltakozásban állomásról állomásra más feladatokkal és eszközökkel edzük az izmainkat és fejlesztjük az állóképességünket. Eltérő kondíciójú emberek is végezhetik egyszerre, mindenki számára egyaránt intenzív edzést biztosít. A köredzés célja a légző- és szív-keringési rendszer fejlesztése, a nagy izomcsoportok foglalkoztatása, illetve az általános fittség növelése.Változatos, pörgős, izzadós óra!

ALAKFORMÁLÓ

A bemelegítést követően nem emeljük tovább a pulzusszámot, helyette inkább különböző eszközöket alkalmazva igyekszünk az izmainkat fejleszteni, strukturálni. Főként a kritikus női testrészek (has, derék, csípő, fenék, comb és a felkar) feszesítésére, karbantartására, finomítására szolgál, hogy a test megőrizze fiatalosságát. Javítja a testtartást, fokozza az anyagcserét, növeli a vitalitást.

FIT-MIX

Nagy lendülettel véghezvitt óra, amiben előszeretettel használjuk a step padot. Egyszerre fejleszti az állóképességet, az izomerőt, a szív- és érrenszer teherbírását. Hatékonyan égeti a zsírt, mivel ennél az edzésformánál a zsírégetés nem csak az edzés alatt történik, hanem azt követően még órákon át tarthat. Az edzés során egyaránt előfordulnak saját testsúllyal, illetve különböző eszközökkel (súlyzó, szalag, step pad, labda) végzett gyakorlatok.

PILATES

Lassú, halk zenére, tudatosan és pontosan véghez vitt mozdulatok adják ennek az edzésformának a lényegét. Célja az izomerő és a hajlékonyság fejlesztése, a testi és lelki egyensúly megteremtése. Javítja a tartást, nyújtja az izomzatot, fejleszti a testtudatot, növeli a mozgáskivitelezés precizitását, kíméli az izületeket. Korra, nemre és edzettségi szintre való tekintet nélkül ajánlom mindenkinek.

KONDI-STEP

Az óra folyamán koreográfia nélküli basic step alaplépésekkel könnyen követhető, egyszerű gyakorlatokat végzünk. Általában az óra fele, harmada kardió tréning a step padon, amit a talajon végzett has-fenék-comb formáló gyakorlatok egészítenek ki. Állóképességet fejlesztő, kondiciót javító, zsírégető óratípus.